Creëer ruimte met een serre

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning? Wilt u zorgen voor meer lichtinval? Dan is het plaatsen van een serre een goede oplossing! U kunt kiezen voor aluminium, houten, kunststof of lichtstraat serres. Een aluminium serre zorgt voor een strakke en moderne uitstraling, kunststof werkt net als hout goed isolerend. Maar hout heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Denk hierbij aan het schuren, verven of lakken van de serre. Het plaatsen van een lichtstraat serre zorgt voor veel lichtinval. Dit verhoogt het leef- en woonplezier enorm. Wilt u weten welk type uitbouw het beste bij uw woning past? Vraag dan een offerte aan voor een erker.

Voordelen van een serre

  • Meer ruimte, werkkamer, hobbykamer of verlening van de woonruimte
  • Meer lichtinval
  • Besparen op energiekosten door gebruik van passieve zonne-energie
  • Waardeverhoging van uw woning
  • Een uitbouw zorgt voor de combinatie van tuin en leefruimte

Altijd een vakman in de buurt

Wij hebben een selectie gemaakt van specialisten op het gebied van serres. We hebben gelet op de kwaliteit van de werkzaamheden. Doordat de vakmannen beschikken over de benodigde kennis en het juiste materiaal, kunnen zij uw aanbouw vakkundig plaatsen. Iedere specialist uit onze selectie is altijd bij u in de buurt gevestigd, hierdoor betaalt u nooit teveel geld aan bijvoorbeeld de voorrijkosten of benzinekosten. Wil u weten waar onze experts in serres zoal gevestigd zitten? Vraag dan een offerte aan.

Scherpe tarieven

Bij het maken van de selectie hebben wij ook gelet op de prijs – kwaliteit verhouding. De bij ons aangesloten vakmannen rekenen scherpe tarieven voor de werkzaamheden aan uw erker. Door bij ons een offerte aan te vragen, is het mogelijk om geld te besparen op uw erker. Wij sturen u de prijsopgaven van vijf specialisten toe, zo valt het aanbod eenvoudig te vergelijken. Vraag dus nu nog een offerte aan! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw serres.

Doe een offerte aanvraag

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden adviseren wij u om contact op te nemen met de vakmannen van Aanbouw Expres. Wij bieden u de mogelijkheid om het aanbod van experts in serres te vergelijken. Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden bij u in de buurt. Wie weet geniet u binnenkort van uw uitbouw.