Dakraam

Dakramen

Veel Nederlandse huizen zijn zo gebouwd dat er een ruimte is met een schuin dak. Vaak is het de zolder en is het een nogal donkere ruimte die als soort berging wordt gebruikt. Toch zijn er mogelijkheden om uw zolder te gebruiken als een veel functionelere ruimte. Als u een of meerdere dakramen laat plaatsen op uw zolder, ontstaat er een ruimtelijke en lichte kamer. Zo is de kamer beter geschikt voor nuttig gebruik, en creëert u veel meer ruimte in uw huis. Wat zijn de mogelijkheden als we het hebben over dakramen? Lees verder en kom erachter!

Soorten dakramen

Er zijn vele soorten mogelijkheden als we het hebben over dakramen. Er zijn diverse merken waar u keuze uit heeft en u kunt zelfs uw dakramen op maat laten maken. We geven u wat informatie over een aantal merken dakramen en de mogelijkheden van die merken. Houtens dakramen biedt u de mogelijkheid om op efficiënte wijze in contact te treden met klusbedrijven en dakramen specialisten bij u uit de regio.

Velux

Velux is het meest bekende merk onder de dakramen. Velux is een merk met erg veel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een standaard dakraam, maar ook uit een compleet balkonvenster. Ook zijn er vele mogelijkheden qua glas. Weer kunt u kiezen uit het meest standaard, maar u kunt ook kiezen uit zonwerende, isolerende of dubbellaags glas. Veel keuze dus, en het is voor een goed betaalbare prijs te krijgen.

Rooflite

Rooflite dakramen zijn verkrijgbaar in diverse soorten materiaal. Hout en kunststof zijn de meest populaire keuzes. Een voordeel van Rooflite dakramen is dat ze erg betaalbaar zijn en beschikken over een goede kwaliteit. Erg fijn voor uw portemonnee dus!

Fakro

Fakro is ook een erg bekende fabrikant van dakramen. Hierbij heeft u verschillende opties van glas, en materiaal. Fakro dakramen bevatten een standaard ventilatierooster die u zelf kunt bedienen. goed voor de frisse lucht in uw huis dus! Ook een groot voordeel van Fakro dakramen is dat u de keuze heeft om het dakraam elektrisch te besturen.

Welk merk moet u kiezen?

Per merk zijn er vele mogelijkheden qua dakramen. Bent u opzoek naar een goed geschikt dakraam voor u? Kijk dan naar welke mogelijkheden en prijsklasse het beste bij u passen. Zo kunt u makkelijk een keuze maken uit de ruime keuze van dakramen.