Voordeuren Kampmankozijnen

Voordeuren

Een voordeur kunt u helemaal aanpassen naar uw eigen wensen. Er zijn vele mogelijkheden qua sloten, materialen en vormen. In dit artikel vertellen wij u wat meer over een aantal diverse mogelijkheden en hoe u uw voordeur nu beter beveiligd maakt.

Soorten materialen

Een voordeur is belangrijk voor de uitstraling van uw huis. Een goede materiaalkeuze is dus belangrijk. Er zijn talloze materialen die worden gebruikt voor voordeuren. De meest standaard materialen zijn hout, aluminium en kunststof. Toch kunt u met een deur van dit materiaal al heel veel doen. Zo kunt u per materiaal weer een heel andere uitstraling geven aan uw huis. In alle materialen kunt u er voor kiezen om een raam te plaatsen. Zo heeft u naast alleen een functionele voordeur ook nog veel licht als u binnen bent. Hout is de meest klassieke keuze qua materiaal, maar aluminium en kunststof zijn daarentegen weer erg makkelijk te onderhouden en sterk. Doordat het sterk is kunt u uw huis beter beschermen tegen inbraak. Wilt u nu een extra sterke deur? Dan kunt u er voor kiezen om een deur te nemen met een stalen binnenframe. Dit zorgt er voor dat de deur vrijwel niet kapot kan.

Glas in uw deur

Wilt u extra licht in uw huis? Dan is het een goede optie om glas te nemen in uw voordeur. Ook in het kiezen van glas heeft u veel keuze. Dubbel glas is een optie, maar u kunt ook kiezen om glas in lood te nemen. Er zijn ook mogelijkheden om mat glas te nemen. Dit creëert wel licht, maar men kan zo niet goed uw huis binnenkijken. Als u behoefte heeft aan privacy, maar u toch wel glas in uw deur wilt, dan is dit een goede keuze.

Veiligheidsdeuren

De laatste jaren is inbraak veel toegenomen. Wilt u zeker zijn dat inbrekers uw huis niet binnen komen en uw huis extra goed beveiligen? Dan kunt u kiezen voor een veiligheidsdeur. Hierdoor is inbreken via de deur vrijwel onmogelijk. Een veiligheidsdeur heeft een stalen binnenframe en is vaak afgewerkt met hout zodat het staal niet meer te zien is. Ook is het slot van een veiligheidsdeur veel beter en sterker dan een normaal slot. U kunt het vergelijken met een kluisdeur die vermomd is als een normale deur. Veiliger kan dus haast niet.

Kampman Kozijnen en deuren

Indien u op zoek bent naar een kunststof voordeur dan adviseren wij u om eens contact op te nemen met de specialisten van Kampman. Kampman levert voordeuren en kozijnen en blinkt uit in scherpe prijzen, goede service en hoogwaardige producten.